söndag, april 30, 2006

brasiliansk fest...

Ikväll har vi varit på en brasiliansk fest... spännande... eller inte...

God mat... ja... trevligt sällskap... ja... bra musik... nja...

Kul med trummande brasilianare och dansande brasilianskor... men sen då... när väl dansgolvet öppnades kom känslan av att vara i Chile tillbaka igen...

Det finns en sak som jag verkligen inte förstår med den chilenska utgången. Flera gånger har jag varit ute nu... många kanske... och ett flertal av dessa tillfällen har dansare kommit fram för att ta hand om golvet.

Vad är det med dem?? Kan man inte dansa individuellt?? Måste man alltid ha någon framför sig som visar vilka rörelser man ska göra?? I hate!!!

Som om att vara på värsta aerobicspasset, snärtig liten brud som står på en sen och skriker samtidigt som hon rör sig snabbare än man hinner tänka. Finns inte en chans att man klarar av att göra samma... finns inte en chans att vara med i den märkliga gemenskapen, blir inte ens någon gemenskap... för alla står bara och tittar på den halvnakna bruden på scenen... Tråkigt!!!!!

Nä, tacka vet jag vanlig gammal hederlig discodans...

Men cahipiriñan smakade smask... puss å go natt!!!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du får helt enkelt ta kommandot själv och visa dem hur det ska gå till - enskild dans (eller möjligtvis 2&2- beroende på hur man vill att kvällen ska arta sig...)
Iallafall, appråpå caipirinhas (hur kan det heta nåt så totalt omöjligt???) så har jag inhandlat en bok som heter "Caipirinha med döden". Då tänkte jag på dig, eftersom du gillar det (drinken alltså -inte döden). Och så visar det sig att huvudpersonen heter Erika. Du råkar inte ha influerat författaren? Jaja, lite coolt var det väl va?
Puss puss.
(PS: var glad att du inte är i Sverige nu, det är bara en massa tjafs och snack om Kungen och hans födelsedag...pust!)

8:11 em  
Blogger ecka said...

Ja du... nästa gång ska jag ta kontroll över dansgolvet! Fast om inte annat så är det ganska kul att titta på när en hög berusade människor har aerobicspass...

Kul det där med boken... du får meddela senare om den var läsvärd... Puss

1:15 fm  
Anonymous Anonym said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

3:52 fm  
Anonymous Anonym said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

3:54 fm  

Skicka en kommentar

<< Home