onsdag, maj 10, 2006

ett litet filmtips

Har sett en del film de senaste dagarna, varav två föll mig i smaken.

V for Vendetta

Transamerica

Se dem!!

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Riktigt hårt liv du för. Vin & grillat i långa banor. Samma som i OldBody! Full fart hela dagarna. Det är dock skönt att det har blivit sommar och det riktigt fort. Det är inte varje år som man kör långkalsingarna och kortbyxorna i samma maskin!

Skall bli kul att ni kommer hem snart. Då är det bara att fortsätta med grillandet och vinandet...Skönt att det inte blir för stor omställning för dig. En liten skillnad dock! Du slipper bli kall om rumpan!
The big brother

12:59 em  
Blogger ecka said...

Ja du... det ska jammen bli gött å komma hem en sväng!! Självklart fortsätter vi med vinandet och grillandet även då... kan ju bli jobbigt om man gör ett allt för stort avbrott i vardagen... eller vad tror du??

Nice att du äntligen fått lite värme i OldBody... så du inte behöver slita på långkallingarna nå mer!!! PUSS

11:34 em  
Anonymous Anonym said...

Vin och grill med Karin och Erika. Vem vill missa det??? Shit vi får börja göra eget vin o grilla kottar om vi skall hålla takten uppe hela sommaren. LÄNGTAR!!!!

9:21 fm  
Blogger ecka said...

Tror ingen vill missa!!! Angående vinet får jag väl smuggla med mig en hel vingård härifrån... de har så många, så det märks säkert inte... Kottar kan säkert bli en ny svensk delikatess att exportera till chile... Tokbra!! Längtar jag med... Puss Puss

1:34 em  
Anonymous Anonym said...

När kommer du hem Erika? Snart hoppas jag! Annars får du känna av mina små, men vassa knogar ;)

6:01 fm  
Blogger ecka said...

Sara... jag kommer hem den 16 juni... så det är inte så länge kvar. Blir hemma i nästan sex veckor, så jag antar att vi ska hinna med att få lite kvalitetstid däremellan... tur!!!

Nadia... självklart går det bra att du länkar till mig! Ska snart göra en liten update i mina länkar också, hade då tänkt lägga till dig på min lilla lista... om det går bra för dig?!?

4:13 em  
Anonymous Anonym said...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»

3:52 fm  

Skicka en kommentar

<< Home